Stig Åkerlund

Foto- & videograf

Det begynte da jeg var ung. Jeg har alltid elsket å ta bilder og lage videoer, vandre rundt i naturen og ta bilder av tingene jeg så.

Lage en video med et gammelt videokamera av vennene mine som hadde det gøy når spilte fotball eller basketball. Etter hvert som jeg ble eldre begynte interessen for biler og motorsykler å vokse, spesielt amerikanske biler. Jeg hadde alltid med meg et kamera og fotograferte alle de kule bilene jeg så. Jeg fikk min første bil da jeg var 20 (ja, jeg vet jeg var sen) og til slutt fikk jeg min første amerikanske bil.

Nå 25 år senere har jeg fortsatt stor interesse for biler og motorsykler og nå har jeg muligheten til å tjene penger på hobbyene mine.

Gjennom Valhall Media reiser jeg blant annet rundt på store utstillinger og tar bilder og filmer til promotering. i 2022 tar jeg også en utdannelse på Noroff innen videomarkedsføring i sosiale medier. Noe som betyr at det som startet som en drøm og en hobby nå har blitt mitt livsverk. Nå kan jeg reise rundt i verden, og besøke nye steder og samtidig gjøre jobben min. Nå har jeg mitt eget firma hvor målet mitt er å gi kundene mine en mulighet og ta vare på minnene sine gjennom bilder og video, Og jobb med store selskaper og lag video content slik at de når kundene sine på en ny måte gjennom sosiale medier. Og alt dette startet med en drøm da jeg var liten, om at jeg en dag skal gjøre noe ut av hobbyene mine.

  • YouTube Social Ikon
  • Instagram
  • Facebook Social Ikon